Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах

Знаєш, кажуть якщо у свій день народження, загадати найпотаємніше бажання, то до наступного воно точно збудеться, але є одна умова, треба вірити, щиро в це вірити. І взагалі у нашому житті багато що залежить від віри. Якщо вірити в удачу, вона прийде. Вірить у диво, воно настане. Вірити в казки, вони втіляться в життя. А не вірити в біди і негатив, вони і не прийдуть в твоє життя. Так що твій ювілей ми всім нашим колективом щиро бажаємо тобі вірити в удачу, успіх. Загалом, на все тільки хороше, і це все швидше втілиться в твоєму житті. Завжди прислухайся до свого серця, і воно вкаже правильний напрямок, по якому треба рухатися. Нехай в твій день народження, чудеса будуть поруч. Адже ти для нас доріг, і як друг і колега!

***

Вітаємо Вас зі святом — з днем Вашого народження! У цей світлий день ми дякуємо вам за те, що нам пощастило працювати поруч з Вами — таким високим професіоналом і такою розумною, чуйною, тактовною і просто красивою жінкою, як Ви! Бажаємо Вам здоров'я, щастя, успіхів і легких трудових буднів в нашому колективі!

***

Дорога і всіма улюблена наша колега, вітаємо Вас зі святом, днем народження. Бажаємо Вам величезного щастя, міцного здоров'я та великого кохання. Нехай робота приносить Вам ще довгі роки натхнення. Нехай Ваш досвід допомагає молоді. Нехай ще довгі роки захоплюються Вашою красою. Бажаємо Вам завжди бути впевненою в собі, любити і бути любимою. Нехай Вас радують хороші новини. Будьте завжди в чудовому настрої, залишатися молодою і енергійною. Живіть сто років, не знаючи ніяких бід.

***

Высокоуважаемая і високоповажна колега! Бажаємо вас обдарувати щирими словами привітань, які ми вам приготували в цей знаменний день календаря! Дозвольте висловити вам глибоке почуття вдячності за вашу чуйність, доброту, розуміння і підтримку всього колективу! Ваші слова облагороджені гідними вчинками, які ми оцінили всім колективом! На чолі з начальником нашої дружної команди ми вітаємо вас з Днем Народження і бажаємо в першу чергу жіночого щастя! Нехай ваша родина надихає вас і на робочому місці, тому що для жінки це потужний стимул творити великі справи! Бажаємо вам благополуччя в особистому житті та успішного просування в робочій сфері! Нехай ці дві основи вашому житті гармоніюють між собою, доставляючи вам блаженне задоволення життям! З Днем Народження, поважна колега!

***

Дозвольте привітати Вас з Днем народження! Нехай у Вашому житті присутні радість, гарний настрій і благополуччя Ваших близьких і рідних. Нехай здоров'я не покидає Вас, а удача супроводжує завжди. Живіть яскраво, цінуйте кожну хвилину.

***

Вітаємо прекрасну співробітницю, нашу дорогу колегу, чарівну дівчину. Бажаємо, щоб у житті тебе оточувала тільки радість, дурманила твою голову приємним ароматом парфумів, гарного настрою і любові. Бажаємо щоранку прокидатися з посмішкою і, виходячи з дому заражати їй усіх перехожих. Нехай успіх тебе підстерігає за кожним поворотом твоєму житті. З днем народження!

***

Дорогий наш іменинник! У цей святковий день народження ми бажаємо тобі жити, як елітний кіт. Нехай тебе всі люблять і плекають, нехай вдома тебе чекає смачна їжа і ласка твоєї другої половинки. Єдиний місяць, якого тобі дійсно варто остерігатися – це березень. Адже всім давно відомо, що в березні всі коти дуже гулящие. Так що якщо ти будеш гуляти, то любов і ласка до тебе нікуди не підуть, а от в одному пікантному місці за таке можуть зробити чик-чик. Так що в додачу бажаємо тобі завжди робити тільки обдумані вчинки. З Днем Народження тебе!

***

Славна наша Мара Сергіївна! Весь наш колектив поспішає висловити свої сердечні почуття у зв'язку з наступила цією чудовою датою — Вашим Днем Народження! І від усієї душі, від усього серця побажати Вам подальших успіхів по службі, нових приємних вражень у житті, відпочинку від тривог і хвилювань і, звичайно ж, міцного здоров'я! Нам дуже пощастило, що Ви — наш співробітник і друг, колега, просто чудова жінка! З днем народження, наша Мара Сергіївна! Ми Вас любимо і дуже цінуємо вас!

***

Сердечно вітаю колегу з днем народження! Хочеться побажати всіх особистих благ, досягнення вершин і здійснення поставлених завдань. Звичайно ж бажаю завжди виконувати свою роботу із задоволенням і натхненням, і що важливо, щоб Ваша робота завжди приносила гідний заробіток.

***

Вітаємо з чудовим святом! Хочемо побажати творчого натхнення, гідних перемог, успіхів в особистому житті, виконання заповітних бажань, святкового настрою, позитивних думок і благополуччя. Бажаємо ежесезонных подорожей, цікавих поїздок, море вражень, незабутніх відчуттів, а також взаємовигідної і плідної співпраці з успішними людьми.

***

Відмінною співробітниці і чарівною колезі, величезний колектив бажає безтурботного польоту між зефирных хмар кремового щастя і яблучних запашних туманів безмежного натхнення! Вітаємо!

***

Сьогодні нам випала честь вітати нашу колегу, нашу подругу і просто чудову жінку з днем народження! Нехай твій Ангел Охоронець оберігає твій шлях, і не дає тобі впасти вниз. Бажаємо прожити життя так, щоб не шкодувати абсолютно ні про що, і не залишити незакінчених справ. Даруй свої посмішки всім, навіть тим, хто цього не заслуговує, і побачиш, що доля посміхнеться у відповідь. Обдаруй турботою і любов'ю своїх рідних, і тобі теж стане тепліше. З іменинами тебе, нехай життя стає яскравішим. Адже працювати з тобою, одне суще задоволення. Адже ти завжди позитивна і сповнена доброго настрою. І коли знаходишся поруч з тобою, і сам заряджаєшся радістю і натхненням. З днем народження!

***

Побажати хочемо ми багато. Бадьорості, сили, надії, здоров'я, терпіння, мрії і її виконання, любові, тепла, удачі, радості, достатку, енергії, світла, натхнення, посмішок, успіхів, доброти, вірності, захвату!

***

Для чого час дивиться в очі? Воно запам'ятовує, щоб повертатися. Час любить повертатися кожен рік, любить знову зупиняти свій неприборканий біг і дивитися в очі самому прекрасному і чудовій людині для того, щоб привітати його і благословити на великі подвиги в ім'я життя.

***

Наш чудовий колега! Прийми в свій день народження побажання реалізації Ваших планів та потужного потенціалу. Нехай запалає в душі Ваша творча енергія, і дрімаючі новаторські ідеї підуть у справу. Ми віримо у Вас, дорогий колега. І бажаємо Вам не зупинятися, а сміливо йти вперед. Нехай Ваші устремління принесуть Вам величезний успіх. З святом Дня Народження!

***

Дорогий колега, сердечно вітаю з днем народження. Бажаю мати справжньої чоловічої наполегливістю, бравою силою, твердим характером і доброю душею. А ще хочу побажати повної самореалізації в роботі і абсолютного щастя в житті.

***

Дорога колега, вітаю вас з іменинами! Нехай кар'єра приносить вам радість. нехай буде ентузіазм в роботі. Бажаю вам творчих успіхів, неймовірних ідей, величезного оптимізму і віри в себе. Нехай у вас ніколи не закінчуються сили.

***

Робота, на жаль, а може бути і на щастя, займає велику частину нашого життя! Тому так важливо знаходиться поруч з такою чудовою людиною, як наш іменинник! Його прагнення допомогти, вислухати і зрозуміти, творчі здібності і неординарність думок допомагають підтримувати загальний оптимізм і згуртованість колективу. Міцного, як сталь здоров'я, творчих ідей та невичерпного оптимізму! З Днем народження!

***

Дорога _______! Мені невимовно пощастило працювати разом з такою неймовірною жінкою, як Ви! Кожен раз, коли ми з Вами займаємося одним проектом, я не втомлююся дивуватися рівнем Вашого професіоналізму та глибиною ерудиції. Коли ми випадково зустрічаємося в офісі, я ніби заново рождаюсь, засліплений світлом Вашого безмежного чарівності. А коли комусь із нас потрібна підтримка, Ви мене вражаєте щирим розумінням і готовністю негайно прийти на допомогу кожному. Ви — справжній скарб нашої компанії! Дозвольте привітати Вас з днем народження і побажати міцного здоров'я, благополуччя у всіх сферах життя і удачі в будь-яких починаннях. Світла Вам і тепла!

***

Колега-жінка, з Днем вашого Народження! Робота – це друга сім'я, адже тут проходить більша частина життя. Ви для колективу вже не просто колега, але і найближча подруга. Хочеться висловити велику подяку вам за ваше ставлення, участь, чудову роботу і оптимізм. Бажаємо багато щастя, здоров'я, любові, процвітання. Ми всі любимо вас як сослуживицу і, звичайно ж, як саму чарівну жінку. Дуже приємно співпрацювати з вами. З Днем вашого Народження!

***

Ми дуже раді бути поруч і ділити навпіл всі труднощі і радості нашої професії! Сердечно вітаємо з Днем народження і бажаємо справжнього жіночого щастя і ясною посмішки!

***

Колега! Ти сьогодні іменинниця! Ми від усієї душі бажаємо тобі, щастя, добра, тепла! Щоб кожен твій прихід на роботу був для тебе радісним походом! З Днем народження!

***

Дорогий колего! В День вашого Народження прийміть вітання від нашого колективу! Ваш внесок у розвиток нашого виробництва неоціненний! Ваші людські якості деколи вражають, природно, в хорошому сенсі цього виразу! Ваші старання, ваш досвід, мудрість, цілеспрямованість, працьовитість, справедливість – заслуговують найвищої оцінки від усіх працівників нашого підприємства! Здоров'я вам, благополуччя, процвітання вам, вашим близьким і вашому "дітищу"! Поваги і лояльності від колег і начальства! Нехай робота ладиться, життя вирує фонтаном, будні не стануть рутиною, а вихідні дні — яскравими та незабутніми! Ми раді посміхнутися разом з вами в цьому чудовий день! Нехай ваші талановиті думки та ідей завжди летять в ціль! І нехай ваші старання завжди будуть корисними і цінними для всього нашого підприємства! Будьте улюблені і щасливі по-справжньому!

***

З Днем Народження, прекрасна жінка і колега! Душа колективу, чуйна подруга і професіонал своєї справи! Бажаємо впевненості і стабільності в роботі, і в особистому житті. Найвищих вершин у професійній діяльності і в особистому житті, самих світлих днів і самого гарного настрою. З днем народження, колега!

***

Нехай всі твої друзі і рідні завжди оточують ласкою і турботою, дарують тобі свою любов і теплоту, розуміють з півслова, а тобі бажаю просто світитися від щастя. З Днем народження.

***

Наш колектив, як квітковий сад, тому, що в ньому працюють одні жінки. Хоч і різний вік, але всім нам є про що поговорити і попліткувати. Шановна колега, вітаємо Вас із днем народження. Нехай тільки яскраві фарби прикрашають Ваше життя. Бажаємо Вам бути завжди такою гарною, життєрадісною і впевненою в собі. Будьте завжди коханими і бажаними. Нехай Вас цінують, люблять і поважають. Нехай часто говорять Вам услід» Яка жінка пішла». Нехай Господь береже Вас від усіх неприємностей.

***

Джерело: pryvitay.co.ua

Коментарі