Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою

Моя дорога і улюблена дівчина, вітаю тебе з днем народження. Радість моя, бажаю бути слабкою тільки в моїх обіймах, бажаю мурашок по шкірі тільки від ніжності і пристрасті наших почуттів. Будь завжди самим досконалістю, ідеалом краси і розкоші, еталоном елегантності і шарму.

***

З днем народження. Будь і сьогодні, і завжди прекрасна, чудова, прекрасна, чарівна, чарівна, талановита, життєрадісна, закохана і щаслива. Бажаю з усім справлятися «на ура», сміливо підкорити весь світ і серце кожного.

***

З днем народження, ніжна квітка. Бажаю, щоб тебе поливали почуттями любові і емоціями радості, щоб про тебе піклувалися тобою захоплювалися. Нехай життя буде сповнена захвату і щастя, нехай кожен твій день дарує тобі сяйво краси і добру посмішку!

***

Є знамениті історії кохання, про які говорить увесь світ, про яких пишуть романи... Кохана, нехай наше життя не повна авантюр і пригод, але в мене є ти – моя єдина, і для мене наші відносини – сама чарівна історія кохання всіх часів! У твій День народження я знову скажу тобі «Люблю» і ніжно поцілую, загляну в твої очі... Будь щаслива, моя любов!

***

Сьогодні Ваш ювілей – щаслива свято! У цей світлий і дуже урочистий день від усієї душі бажаємо вам купатися у великих грошах, захлинутися пристрасною любов'ю і пізнати жіноче щастя! Ви не просто людина, Ви, в першу чергу жінка. Ви не просто жінка, Ви – сама чесна, чарівна і чарівно красива. Так нехай всі негаразди і негоди, коли побачать Вас, помре болісною смертю! Нехай доля дарує Вам тільки найбажаніші подарунки, а щастя – любить сильніше самої любові! З ювілеєм, і будьте щасливі!

***

Мила, вітаю з днем народження, хай світла і щаслива буде твоя доля, нехай кожен твій день супроводжують теплі слова близьких, адресовані тобі компліменти, зірвані в твою честь квіти. нехай твоя любов завжди гріє душу і окрилює тебе.

***

Сьогодні у милою і чарівної дівчини день народження! Від усієї душі вітаємо з святом і бажаємо неймовірного щастя, вічної краси та молодості, радості, добра, гармонії в душі і в житті. Будь здорова, активна, цінуй прекрасне в собі і досягай запаморочливих висот! Нехай у тебе все виходить, нехай ніколи не вичерпується запас гарного настрою!

***

З Днем Народження, королево! Бажаю, щоб цей рік був сповнений приємних речей, несподіванок, закоханості, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтики і хороших новин! Ставай ще красивіше, ще лагіднішою, ще розумнішими, багатшими, потрібніше, цікавіше і щасливішим! І бажаю чудово відсвяткувати День твого Народження!

***

Нехай твоя краса зачаровує, а молодість довго залишається твоєю супутницею! Запального тобі настрою, щастя і фантастичною любові!

***

З днем народження, мила дівчина. Бажаю купатися в променях радості і слави, бажаю атмосфери світлого щастя і вірної любові, бажаю досягати неймовірних успіхів і перемог. Нехай у твоїй вазі завжди з'являються прекрасні букети і ніжних ароматних квітів, нехай з твого життя ніколи не зникне удача і везіння.

***

Люба, вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб у твоє вікно кожен день світило яскраве сонце і його проміння разом з новим днем приносили б тобі багато радості і любові, виконання надій, міцне здоров'я і впевненість у кожному новому дні. І нехай мирне небо над твоєю головою ніколи не затьмарюється хмарами печалей і турбот, а твоє обличчя завжди висвітлює неповторна посмішка щастя.

***

Для прекрасної дівчини в день народження хочу побажати море квітів та океан щастя, натхнених світанків і заходів романтики, солодких поцілунків і радісних зустрічей, удачі у величезній кількості і абсолютної відсутності смутку в житті.

***

Дівчинка рідна, єдина і неповторна. Нехай власне відображення в дзеркалі завжди подобається тобі, усмішка буде життєрадісною і випромінює впевненість у собі і тільки щастя. Бажаю в житті я успіхів, веселощів, радості і сміху.

***

З днем народження, моя мила і кохана дівчина. Радість моя, бажаю бути тобі завжди прекрасною і красивою, неймовірно щасливою і міцно коханої, неминуче успішної і щиро доброї, безустанно веселою і найкращою.

***

В день народження побажати я тобі хотів, моя дорога, щоб ти добилася успіху в улюбленій справі, щоб ти досягла досконалості в хобі. Бажаю тобі, щоб твої друзі, неодмінно, поділяли всі твої захоплення. Бажаю тобі, щоб твої батьки любили і розуміли тебе, поважаючи твою точку зору. Моя золота, нехай твої бажання стануть реальними, як тільки ти задуешь свічки на торті!

***

Я хочу побажати тобі головного для кожної дівчини – вдало вийти заміж! Нехай чоловік робить для тебе хоча б трохи – дарує подарунки, годує, допомагає прибирати квартиру, поки ти робиш манікюр, укладає дітей, поки ми розмовляємо по телефону, гладить твої сукні, поки ти вибираєш помаду в тон, купує тобі величезні букети за те, що ти робиш для нього все – даруєш свою велику, чисту, щиру і світлу любов!

***

Твоє привабливість притягує до себе, ти - те ядро, навколо якого крутиться життя, колом якого всі ми крутимося, постійно прагнуть наблизитися до тебе бажаючи б на трохи. Я хочу побажати в твій День народження, щоб даних людей у твоєму житті з кожним днем ставало на одну людину більше, і щоб вони постійно залишалися вірними і послушними тобі. Ти - сонце, що гріє їх і дарує їм життя. Нехай твоя планета постійно летить по власній орбіті. Миру тобі, благополуччя і добра!

***

День Народження – це хороший привід ще раз відчути як дивовижна і неповторна життя! Будь щасливою, неповторною і коханій! Нехай на твоїй дорозі постійно розпускаються найбільш прекрасні квіточки, а там, де ти - постійно було свято!

***

Милій дівчинці на День Народження, самої красивою, ніжною і веселою, наші побажання і привітання. Будь завжди коханої й закоханої, з душею вічно молодої, з вогнем у грудях, з мрією в серці, незгасимої як зірка. Ми тебе любимо і цілуємо. З Днем Народження, моя хороша.

***

Бажаю тобі, наша іменинниця, простого жіночого щастя. Вари смачні борщі, поспішай додому з улюбленої роботи, люби щиро свого обранці і нехай він відповідає тобі взаємної пристрастю і безкрайніх обожнюванням. Ти бездоганна у всьому і твій чоловік повинен про це знати і носити на руках, дарувати квіти щодня.

***

Вітаю з днем народження. Будь королевою краси і грації, зразком елегантності і шарму, богинею пристрасті і любові, дівчиною веселого характеру і прекрасної душі. Бажаю щастя в кожній миті і удачі в будь-якому напрямку.

***

Ти – особлива особистість, ти бачиш життя головним чином в райдужних і позитивних фарбах! Здається, що і сама ти – втілення радості, світла, сонця і щастя. Дорога іменинниця, залишайся такою завжди! З Днем народження!

***

З днем народження вітаю саму прекрасну і приголомшливу дівчину. Бажаю життя, як кіндер-сюрприз: весь час солодкою і смачною, і на додачу приємних подарунків. Бажаю тобі чоловічого зваблювання, вічної краси і нереального дива в житті вчинення.

***

Нехай завжди твоє серце переповнюють щира любов, безмежне щастя і відчуття гармонії! Нехай всі шляхи у твоєму житті приводять тебе до твоїх бажань, цілей і мрій! Залишайся собою, але при цьому вдосконалюйся і завжди тільки прагни кращого!

***

Вітаю Вас з днем народження! Бажаю бути завжди такою ж прекрасною, як і зараз. Щоб виконувалися всі Ваші мрії. Щоб кожен прожитий день приносив тільки найкраще, найсвітліше, а чорні смуги проскакували повз. Бажаю щастя, наснаги в роботі, спокою в будинку і вогню в серці!

***

Джерело: toasts.com.ua

Коментарі