Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою

Нехай в зимову холоднечу вас зігріває тепло близьких людей, у похмурі осінні дні — гріють спогади про спекотне літо! Нехай робота стане другим домом, а колектив — вірними і відданими друзями! Нехай конкуренти побоюються зустрічі з вами, а підлеглі поважають! Успіхів вам на ниві праці та успіхів в особистому житті! З Днем Народження!

***

Хочеться від свого імені та від імені всього колективу привітати Вас з днем народження. Ви людина з великої літери. З Вас хочеться брати приклад. Тому що Ви є не тільки хорошим начальником, але і чудовою людиною. Від всієї душі хочеться побажати Вам бадьорості духу, успіхів, благополуччя, стабільності та всього найкращого в особистому житті.

***

Мій мудрий друг, мій критик, мій порадник, мій близька людина, мій найкращий стиліст, мій особистий психолог і просто моя гарна подруга! Я від щирого серця вітаю тебе з Днем Народження! Не хочу писати багато різних слів, просто знай, що якщо тобі потрібна допомога, я поруч. Якщо тобі потрібна порада, я поруч. Якщо тобі потрібно випустити пар, я поруч :) Будь завжди так само приваблива, щаслива й загадкова! Зі Святом!!!

***

Сьогодні вітаємо з Днем Народження нашого чудового начальника! Ви у нас як трудівник-мураха, який працює скрізь і всюди на благо народу! В цей день, і в майбутньому, бажаємо тобі менше стресу, нервів, більше казки в життя! Ідіть вперед, не сумніваючись до своїх мрій і цілям, і знайте, що наполеглива праця завжди буде винагороджений! І нас ведіть за собою! Адже тільки під вашим чуйним керівництвом, продуктивність нашої праці різко злітає вгору і б'є наші власні рекорди! І нехай все класне і світле, що було у вашому житті буде тільки початком великого кар'єрного шляху! Бажаємо вам не втратити інтерес до життя від нових знань, умінь і відкриттів! Під вашим керівництвом нам будь-яке море по коліно! Разом ми сила, разом - нам будь-які гори по плечу! Бажаємо вам бути щирим у першу чергу з самим собою і з оточуючими вас людьми, бути поруч з тими, з ким добре серцем, цінувати тих, з ким ваша душа відпочиває, і не витрачати час на решту "пил"!

***

Прийміть вітання з днем народження! Ви як справжній капітан, що стояв біля штурвала нашого колективу-корабля. Бажаю Вам не знати стихійних лих, нехай мир буде на роботі і вдома. Здоров'я і щастя Вам!

***

Ви — директор і начальник, загалом, шеф, керівник Із радістю або з сумом Ми йдемо до Вас, наш спаситель. Ми бажаємо Вам простору, Ревізорів прихильних, Виконавчих партнерів, Креативних підлеглих.

***

З Днем Народження, наш начальник! В цю мить побажаємо ми тобі не старіти ні серцем, ні душею! Завжди залишайся вимогливим і справедливим. Хай у твоєму домі завжди панують затишок, спокій і тепло. Нехай кожен день у році наповнюється розумінням і турботою близьких людей. Нехай птах стукає в вікно, приносячи лише хороші новини. Здоров'я, щастя, добра і удачі тобі!

***

Це короткі і не дуже привітання з днем народження керівникові чоловікові своїми словами. Кожному керівнику у свій день народження приємно чути добрі слова від колег. Сподіваємося, що з керівником вам пощастило і всі слова будуть йти від чистого і щирого серця.

***

З днем народження, наш дорогий начальник! Щиро бажаємо зростаючих доходів, реалізації нових проектів, якнайменше прикростей, побільше радості, міцного здоров'я та сімейного щастя! Успіхів Вам у житті!

***

Бажаю Вам легких перемог, успішних ідей. Нехай Ваше життя буде наповнене яскравими, цікавими враженнями. Нехай удача буде господинею у Вашому домі, а не гостею. Бажаю Вам міцного богатирського здоров'я, довгих, багатих хорошими подіями років. Радості Вам від кожного прожитого дня.

***

Шановний начальник, вітаю Вас з днем народження. Щиро бажаю і працювати, і почувати себе на тверду п'ятірку, бажаю поваги і співробітників, знайомих, бажаю правильного вибору у всьому і перспективного розвитку кар'єри начальника, бажаю успішних починань і щасливих звершень у Вашій життя.

***

Ви, наша начальниця – самий турботливий керівник по відношенню до нас, своїм підлеглим. І як ви все встигаєте – керувати, вимагати, організовувати, брати на себе відповідальність, приймати рішення і забезпечувати нам гідні умови для роботи. При цьому ви завжди стримані і люб'язні. Крім того ви завжди добре виглядаєте. Це талант! Всім колективом від усієї душі вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам нових висот у кар'єрі і задоволення від роботи. Як сказав товариш Травкін зі старої радянської кінокомедії «Тридцять три», щастя – це коли вранці хочеться на роботу, а ввечері додому. Нехай весь ваш трудовий шлях вас супроводжують ці два простих бажання.

***

Красивого, розумного, обдарованого і відповідального, справедливого і самого кращого начальника — вітаємо з днем народження! Нехай досягаються нові вершини і відкриваються бажані можливості. Хай щастя ходить поруч і на роботі і в сім'ї. Будьте успішні і прагнете до еталону!

***

Наш вельмишановний начальник, наш дорогий (ім'я, по батькові), ми від щирого серця хочемо привітати вас з днем народження і побажати всього самого-самого найкращого. Ми довго думали, як же вас привітати і в результаті просто вирішили бути щирими. Ми хочемо попросити у вас вибачення, якщо коли-то були грубі з вами або нечемні. Вибачте нас за безвідповідальність, нетактовність, халтуру та інші витівки, які дозволені працівникам такої великої і відомої організації. Ми обіцяємо прислухатися до ваших настанов і порад. І в кінці хочемо побажати вам міцного здоров'я і довгих років життя. У вас ще стільки всього попереду – дай Бог здоров'я. З днем народження вас, улюблений начальник. Будьте щасливі.

***

Дорогий наш! Всім нашим дружним колективом вітаємо Вас! Бажаємо Вам завжди бути таким позитивним, креативним, справедливим, а також повним сил і енергії. Хай Вашу голову осіняють світлі і продуктивні думки, а ми - колеги і співробітники завжди будемо Вас підтримувати. Нехай наш керівник-іменинник ніколи не хворіє, користується успіхом у жінок, має достойний оклад і відмінну премію!

***

Шановний наш керівник, ми вітаємо Вас з днем народження! Ми хочемо, щоб в цей день Ви ще раз оцінили, як багато Ви вже досягли! Ми бажаємо Вам так само наполегливо і швидко йти до нових цілей і хочемо, щоб Ви знали, що завжди можете розраховувати на нашу допомогу!

***

Дорогий директор, в цей день хочемо привітати вас з днем народження. Від імені всіх підлеглих хочу сказати вам, що начальник - це вчитель. Вам необхідно не тільки проконтролювати роботу, але й налагодити її, навчити всьому необхідному. Ви дуже розумний, мудрий, успішна людина, і до того ж уважний і ввічливий наставник.

***

Улюблена начальниця, саме завдяки вам підтримується дружня атмосфера в колективі. Спасибі за те, що нам подобається працювати з такою чудовою начальницею. Спасибі вам за мудре та розумне управління. За те, як розуміюче ви ставитеся до всіх співробітників. З днем вашого народження!

***

З іменинами, начальниця! Всього вам самого доброго і прекрасного, самого сонячного дня народження, самого сяючого сонця, найвідданіших друзів, самих теплих посмішок, найспекотніших побажань, найприємніших зізнань, самого феєричного щастя, самої неймовірної радості, самого приголомшливого успіху.

***

З Днем Народження, самий геніальний начальник і просто прекрасна людина! За зовнішньою м'якістю і добротою, цього усміхненого члена нашої команди, ховається рішучий і сміливий керівник! Бажаємо вам нових відкриттів, взаєморозуміння в колективі, красивих пейзажів за вікном і захоплюючих дух перемог! І, звичайно, бажаємо тонну енергії і нескінченного здоров'я вам і вашій родині! Продовжуйте радувати нас незвичайними ідеями та пропозиціями і ведіть нас за собою! Бажаємо вам окриляючого оптимізму, позитиву і азарту! Душею не хандрити, зміцнювати силу духу і бадьорість тіла! Нехай ваші думки завжди будуть геніальними, на серце завжди буде легко і спокійно! Довгих років життя! Кар'єрного зростання! Перспектив величезних і мільйон можливостей стати найщасливішою людиною на планеті Земля! Бос, ви – найкращий! Ми завжди будемо на вашому боці!

***

З Днем Народження, наш начальник! В цю мить побажаємо ми тобі не старіти ні серцем, ні душею! Завжди залишайся вимогливим і справедливим. Хай у твоєму домі завжди панують затишок, спокій і тепло. Нехай кожен день у році наповнюється розумінням і турботою близьких людей. Нехай птах стукає в вікно, приносячи лише хороші новини. Здоров'я, щастя, добра і удачі тобі!

***

Вітаю прекрасну начальницю з днем народження. Бажаю, щоб будь-яка проблема в підсумку виявлялася дрібницею, щоб Ваша діяльність не знала промахів і невдач, щоб життя забезпечувала Вам повний достаток і комфорт, щоб Вам завжди все вдавалося і настрій чудовим залишалося.

***

Нехай робота приносить тільки задоволення, а сімейне життя тільки щастя. Нехай навіть найважчі перешкоди служать приводом стати ще сильніше і наполегливими у досягненні кар'єрного зростання і отримання прибутку. З Днем народження!!!

***

З днем народження, шановна начальниця і просто чудова жінка. Від щирого серця бажаю Вам впевнено крокувати по стежці діяльності і збирати на шляху великі плоди своєї роботи, бажаю успішних починань і вдалих ідей, бажаю щирої поваги і розуміння підлеглих, вірної любові та турботи близьких.

***

Сьогодні у Вас день народження. Ми даруємо Вам вітання! Ми бажаємо того, чого бажали б собі – розуміння, мудрості, радості життя. Нехай ці якості поєднуються в міру! Тоді і кожен рік буде в радість Вам і Вашим оточуючим.

***

З величезною радістю хочу привітати улюблену начальницю з Днем Народження! Для мене працювати з вами – справжнє задоволення. Ви завжди направляєте нас в правильне русло, даєте настанови та поради, вирішуєте разом із нами проблеми. А ще я помітила одну цікаву річ – ви ніколи не відокремлюєте себе від співробітників. Ви завжди хочете бути ближче до нас, щоб у разі чого допомогти і підтримати. Я ще ніколи не бачила, щоб ви сумували або втрачали контроль над ситуацією. Це якості сильної та відповідальної людини, яким ви і є. Спасибі вам ваш нескінченно добре ставлення до нас! Ми вас дуже любимо і поважаємо. А ще ми завжди ставимо вас в приклад багатьом іншим працівникам. Зі святом, наша дорога начальниця!

***

З днем народження, дорогий наш, шановний начальник. Бажаємо Вам залишатися сильною особистістю, впевненим людиною і успішним діячем. Нехай не тьмяніє зірка Вашої удачі, нехай кожен день приносить задоволення, достаток, радість і перемогу!

***

Сьогодні в нашому колективі відзначається особливе свято. Справа в тому, що сьогодні не тільки день народження нашої керівниці, але і день народження всіх наших успіхів і досягнень. Саме з приходом (Ім'я по Батькові) робота нашого відділу була поставлена на новий, більш якісний рівень, стало більше порядку, а продуктивність нашої праці зросла в рази. Завдяки нашій шефині відділ працює без збоїв і не обґрунтованих авралів. Сьогодні прекрасний привід сказати нашого (Ім'я по Батькові) велике спасибі. Бажаємо Вам щастя, здоров'я та задоволення від роботи. Ви природжений керівник. З днем народження.

***

Всім нашим дружним колективом вітаємо улюбленого начальника з днем народження! Бажаємо щастя, здоров'я, довголіття, успіхів, слави і премій частіше і побільше. Ставте перед нами нові цілі, а ми зобов'язуємося їх досягти, якими б високими вони не були, адже з таким класним начальником нам все по плечу! Нехай всі удачі світу супроводжують ваш професійний та життєвий шлях.

***

В такий прекрасний день дозвольте привітати з таким прекрасним святом — Днем Народження! Бажаю вам мужності, щоб ні на одну секунду не виникало сумнівів у прийнятті рішень; здоров'я, щоб який би вантаж не впав на плечі, вони завжди змогли витримати його вагу; удачі, щоб всі камені, які підкидає вам доля на життєвому шляху, не траплялися ноги, і, звичайно, матеріального благополуччя.

***

У День народження іноді, ні - ні та й взгрустнется. Не потрібно шкодувати, що роки летять дуже швидко, адже отриманий життєвий досвід-безцінний. Бажаємо, дорогий начальниці, тільки радісних спогадів і яскравих вражень у майбутньому.

***

Існує багато міфів про те, що всі начальники однакові, злі, несправедливі. Так от, сьогодні ми, всім колективом, поспішаємо спростувати цей міф геть! Ми почали приводити в приклад ваші хороші якості, і зрозуміли, що ви не тільки хороший начальник, а ви нам, як найдорожча людина. Тому що, ви завжди підтримаєте нас у важку хвилину. І навіть якщо щось йде не так, ви завжди у всьому швидко розбираєтеся. Ви природжений начальник, адже ваш бізнес, завжди йде в гору. І сьогодні, у ваш день народження, ми бажаємо вам, ні крапельки не змінюватися, залишатися таким же юним в душі і мудрим в голові людиною. З днем народження!

***

Джерело: svyato.co.ua

Коментарі