Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, українською мовою

Малюк, ти вже не такий малюк, а здоровань. Видно, мама добре тебе годує і піклується про твоє здоров'я. Тато заробляє гроші, щоб купувати тобі нові іграшки та книжки. ІМ'Я, я хочу тобі побажати, щоб ти завжди любив і цінував своїх батьків і зараз, і коли станеш дорослим. Слухайся маму і тата, вони бажають тобі тільки добра. Подивися, який шикарний свято вони організували для тебе сьогодні! Вітаю з днем народження!

***

Дорогий (ім'я дитини)! Поспішаємо привітати з твоїм справжнім святом! Бажаю запам'ятати його на все життя тому, що його наповнюють щасливі обличчя твоїх батьків, красиві і барвисті подарунки, приємні слова і радість! Будь задоволеним, слухняним хлопчиком, отримуй задоволення від простих дрібниць і ніколи нікому не заздри! Нехай все в твоєму житті складеться саме так, як ти цього захочеш!

***

Маленькому хлопчикові бажаємо в День народження: рости здоровеньким, майбутнім помічником мами і тата! Хай завжди буде над тобою ангел-хранитель, озаряющий твій шлях благодатним світлом, що захищає тебе від життєвих бур і негод. Нехай твій яскравий сміх влітає щоранку в наш дім, тепло і щастя несучи в наше життя! Крокуй сміливо по життю, крок за кроком йди і пізнавай життєві дороги, роби відкриття, подорожуй і рости сміливим і рішучим чоловіком. Хочеться вірити, що ти ніколи не забудеш, хто дав тобі цю радість життя і пізнання світу. Наша любов завжди буде оберігати тебе. Адже любов батьків це найдорожче, що є у кожної дитини, і ця любов нехай береже тебе кожну хвилину. Нехай свіже повітря світу витає над твоєю колискою, і ніколи не порушують твій ангельський сон, а ми будемо любити і піклуватися про тебе під мирним і добрим небом! Бажаємо багато подарунків, веселощів і радості в цей день! Нехай збуваються мрії!

***

Хай радість, удача і щастя будуть твоїми вірними супутниками. Нехай любов завжди оточує тебе. Хай тобі сняться тільки добрі казки.

***

Доню, вітаємо тебе з Днем народження! Цим світлим днем ми хочемо побажати тобі радості, щастя, здійснення всіх твоїх мрій! Нехай все твоє життя буде наповнена теплом і світлом, нехай тебе оточує увагу і участь близьких людей!

***

Ось і настав у тебе момент дорослішання, маленький чоловічок! Сім років! Ні багато, але вже і не мало! Закінчилися походи в дитячий садок, де змушують їсти манну кашу вранці і пити кисіль вечорами, і починається шкільна пора! Тепер ти майже доросла людина, яка з часом навчиться самостійно виконувати завдання та приймати рішення! Вітаємо тебе з Днем Народження і бажаємо гідно увійти в доросле життя! Нехай твої починання будуть сміливими і стрімкими, на радість батькам і вчителям! Твій коло спілкування розшириться, ти придбаєш справжніх друзів і подруг, з якими проведеш чимало часу! Деякі залишаться твоїми вірними супутниками життя назавжди, і ваші шляхи долі щільно переплетуться! Бажаємо, щоб сьомий День Народження став вдалим стартом твого успішного шляху! З початком нового життя, маленький чоловічок!

***

Вітаю з 13-річчям і бажаю, щоб в цей рік тобі щастило, як ніколи, щоб вдавалося встигати у всьому і скрізь, щоб у житті твоїм було багато всього цікавого, веселого, захоплюючого і дивовижного.

***

Сьогодні чудовий день — День твого Народження! Нехай завжди збуваються заповітні мрії! Нехай твоє життя буде наповнене яскравими подіями, вірними друзями, добрим тилом — це сім'я і любов! Ти наш промінчик світла, залишайся завжди таким же променистим і по-дитячому простим! З Днем Народження!

***

Дівчинка моя, з Днем народження! Як же я пишаюся тим, як в тобі проявляються найкращі жіночі риси, такі як ніжність, доброта, шарм і жіночність! Впевнена, скоро ти знайдеш свого принца, який зможе оцінити по достоїнству твої видатні якості!

***

Дорога принцеса! Сьогодні тобі виповнилося цілих п'ять років – це твій перший Ювілей і мені хочеться побажати, щоб новий рік твого життя був наповнений тільки радістю, радістю і щастям. Нехай негаразди оминають поріг твого будинку, а в душі завжди панує спокій і світло. Залишайся такою ж кучерявій, смішний і чарівною, адже всіх з розуму зводять твої милі ямочки на щічках і веснянки. Нехай твоя краса з кожним роком все більше цвіте і пахне, а серце стає лише добрішими і сміливіше. Ти найкраща і приголомшлива дівчина на всьому білому світі. Знай, що таких діток завжди оберігає Ангел Хранитель і дарує їм свою любов. Люби своїх батьків, радіти кожному новому дню і світлого промінцю в твоє віконце. Ти сама мила і прекрасна принцеса, щастя тобі і здоров'я дорога!

***

Вашій мамі дуже пощастило, сьогодні у неї подвійне щастя, День народження відзначають відразу два її обожнюваних дитини, улюблені і ненаглядні двійнята. Нехай дорогоцінні дітки будуть неймовірно щасливими у своєму житті, нехай всі найпотаємніші мрії виконуються, а з обличчя не сходить радісна усмішка.

***

Сьогодні у мого синочка 13 день народження. Я пам'ятаю його перший крок, перше слово. Усе так давно було, а ніби вчора. Сина, я вітаю тебе і бажаю, щоб всі негаразди обходили тебе стороною. Ти мій скарб, я дуже люблю тебе!

***

Щасливі батьки, отримуйте привітання і найтепліші побажання! Адже у вас тепер є чудова принцеса. Нехай радує милою посмішкою і дарує щастя, а клопоти будуть не в тягар. Вітаємо!

***

Доню, моя мила і гарна дівчинка! З Днем народження, розумничка моя, нехай у тебе обов'язково все і завжди виходить! Будь завжди самою веселою, красивою, живи в задоволення, радій кожному дню і кожній миті. І пам'ятай, що я тебе дуже-дуже люблю всім серцем!

***

Вітаю з днем народження, сонечко. Нехай тобі завжди буде весело, хай кожен день дарує усмішки, радість, щастя і любов рідних. Бажаю здоров'я, чудових друзів, море чудових ідей і солодкого, як улюблені цукерки, настрою.

***

З днем народження мій любий синочок. Ти навіть і не уявляєш, як багато для мене значиш! Я готова на все, щоб твоє життя було яскравим і цікавим! Я хочу, щоб всі, всі твої мрії збулися, щоб натхнення починати щось нове і цікаве приходило до тебе кожен день! Ти в моєму житті, єдина втіха і опора! Так що з днем народження синуля. Будь щасливий!

***

Свій день народження сьогодні відзначає прекрасний хлопчик. А разом з тобою, радіє і твій Ангел Хоронитель. Який був дарований Господом в день твого народження. Так от, я бажаю, щоб навіть коли ти будеш зовсім один, щоб ти знав, що з тобою є Ангел, який завжди допоможе тобі. І яким ти можеш розповісти все! Бажаю тобі, щоб твоє дитяче серденько, ніколи не боліло від розчарувань. Щоб в ньому завжди було місце для кохання!!! Ти, як маленький воїн, такий же хоробрий і сильний. Нехай для тебе цей день, несе лише позитив. З іменинами тебе.

***

Мені більше зовсім і не треба — лише б ти залишався завжди поруч! З днем народження тебе, мій рідний і дорогий хлопчик! Мрії хай збуваються просто, рішення приходять легко, і ангел-хранитель обійме за плечі, ставши охоронцем у долі! Рости, борись, мрій, мій дорогий, будь справжнім захисником своїх близьких і рідних, наповнюй радістю життя своєї родини! І нехай ніякі перешкоди не виростають на твоєму шляху, а якщо і з'являться, то будуть маленької купиною, яку ти легко перескочиш і підеш далі до нових перемог і звершень! А ми тобі допоможемо своєю любов'ю і турботою про тебе. Будь наполегливим у своїх бажаннях, нехай вони будуть світлими і збуваються швидко і легко. Будь бійцем по життю і життя неодмінно обдарує тебе маленькими і великими перемогами!

***

Бажаю тобі, мій дорогий, щоб було все просто чудово, щоб ти добре вчився в школі і любив життя. Бажаю, щоб в день твого народження, мій маленький принц, ти літав у мріях на далекі планети і знаходив там багато відданих друзів. Бажаю своєму хлопчику, щоб все в цьому світі було тільки для тебе.

***

З днем народження вітаю тебе. У 10 починається новий і інший, більш дорослий в життя шлях. Хай завжди і скрізь тебе удача з успіхом чекає, і ти все також залишався жвавим і веселим хлопчиськом. 10 років ці роки творчих начал і натхнених ідей. Нехай успіхи шкереберть танцюють навколо тебе, і ти без смутку подорослішала. Попереду тебе чекають тільки самі незабутні пригоди і подорожі по річці долі. Бажаю тобі найбільш радісних і світлих перспектив, щоб удача понад тобі шлях висвітлювала. Щоб попереду завжди були найкращі моменти, і труд твій був, щоб гідно завжди оцінений. Набирайся сил і намагайся старанно вчиться, адже саме твої старання сьогодні, прокладаю міцний міст в успішне завтра. Сьогодні тобі всі щирі побажання, хай буде все, чого вартий ти. Радій кожному новому дню і вчися на минулому.

***

Вітаю з днем народження чудову дитину. Щиро бажаю веселого настрою і цілеспрямованості до мрій, великих успіхів і бравих перемог, добрих друзів та неймовірних історій, яскравих вражень та незабутніх вражень.

***

У чудового дитини сьогодні день народження. Я вітаю тебе, сонце, і бажаю від душі бути жвавим і веселим, як Карлсон, залишатися добрим і щирим, як Кіт Леопольд, безустанно веселитися і творити щось цікаве, як Вінні-Пух, дарувати світові свою посмішку і чесність, як Фунтик, летіти назустріч своїм мріям і бажанням, як Буратіно.

***

Ось і ще один День Народження, ти вже зовсім дорослий і серйозний хлопець. Вітаю зі святом і бажаю тобі, щоб усі заповітні мрії збувалися, а подарунки виявилися саме такими, які тобі хочеться. Нехай всі твої рідні добре відсвяткують і цей День Народження запам'ятається тобі надовго.

***

Бажаємо юному винуватцеві торжества, щоб всі дівчата з класу хотіли бути твоїми подружками, всі хлопці мріяли роздобути такого друга, а всі батьки заздрили твоїм мамі і татові.

***

А кому сьогодні виповнилося 4 рочки? Нашому сонячному зайчику, рідного хлопчикові. Нехай тебе чекають дива і радості, цікаві ігри і захоплююча дорога у світ дивовижних відкриттів. Рости добрим і великодушним людиною, малюк. А наша з татом любов тебе буде зігрівати і зберігати.

***

Прекрасне дитя, чудовий дитина, просто розумниця — сьогодні святкує день народження! Вітаємо тебе! Бажаємо нескінченного кількості приводів для посмішок і радості. Безліч подарунків, сюрпризів і цікавих вражень. Нових знайомств, відмінних друзів, міцного здоров'я і веселощів!

***

Джерело: wishguru.co.ua

Коментарі