Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою

З днем народження, дорогий колего! Від усього серця хочеться побажати професійних злетів, задоволення від роботи, терпіння і стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть у душі, удача супроводжує вас у всіх починаннях, а вдома завжди чекає затишок і турбота близьких!

***

З днем народження. Від душі бажаю витримки і сили волі, міцного здоров'я та підтримки улюблених людей, впевненості в собі і достатку в домі. Бажаю завжди залишатися сміливим і відважним чоловіком, якому все по плечу, якому не страшні ніякі перешкоди, якому завжди дістається все найкраще в житті.

***

Бажаю, бути лідером серед лідерів, дістатися до висот, які для інших людей здаються чимось нереальним, нездійсненним. Нехай Ваше життя буде ніжно-солодкого річкою карамелі, якій немає кінця. І нехай в цей день всі Ваші проблеми стануть водою і витечуть далеко-далеко.

***

Дорогий (ім'я)! Вітаю тебе з Днем народження! Від усієї душі бажаю, щоб кожен новий день твого життя був наповнений оптимізмом, цікавими творчими ідеями, радісними зустрічами з друзями і близькими тобі по духу людьми.

***

З величезним задоволенням вітаю з днем народження людини чудових душевних якостей, у великому серці якого знайшлося місце для дуже багатьох! Ми, зі святковим настроєм, хочемо побажати довгого і щасливого життя, повної радісних миттєвостей і приємних вражень!

***

Життя — вона дорога. І сьогодні ти долаєш черговий її виток. У ній багато різких підйомів, спусків, багато ям, вибоїн, каміння... І на кожному повороті — даішники, так і норовящие оштрафувати за щось. Але я-то знаю, що ти чудовий водій. Бажаю тобі з успіхом підкорювати височини і швидко минути спуски, будь-які нерівності дороги долати з легкістю і оптимізмом. А якщо так станеться, що не впишеш в поворот, бажаю швидко повернутися в потрібне русло.

***

Вітаю справжнього чоловіка з днем народження! Бажаю від життя брати тільки потрібне, не збирати зайвого, не розмінюватися на дрібниці і вміти цінувати те, що найлегше дається!

***

Бажаю дорогий імениннику завжди зберігати душевну молодість, адже молодість – це чудове стан очікування прекрасного, це неповторне відчуття, що все можливо, все по силам. Бажаю тобі здоров'я, щастя, нехай у всьому супроводжують удача, успіх, і попереду завжди чекають щастя, благополуччя і відмінний настрій!

***

Наш дорогий начальник, з Днем народження! Ви — справжній капітан корабля своєї долі. Бравий — в сім'ї, впевнений — в бізнесі, шановний — в колективі. Нехай струмки успіхів і удач наповнюють річки щастя, ці річки несуть свої води в море благополуччя, а ваш корабель ніколи не покидає його меж.

***

Доля подарувала нам стільки щасливих миттєвостей, які склалися в дні, а ті в свою чергу в роки. Я вдячна тобі за кожну мить і день, і рік. Ми дарували ці миті щастя друзям, дітям, онукам, тепер можемо подарувати і один одного. Дорогий мій чоловік, моя половинка, вітаю з Днем народження.

***

Вітаю тебе з днем народження й від усієї душі бажаю досягти всіх поставлених цілей! Нехай на життєвому шляху удача завжди посміхається тобі, гаманець ніколи не порожніє, а серце завжди співає! Хай твої рідні та близькі радують і допомагають тобі в підкоренні нових вершин, а здоров'я залишається богатирським! Я бажаю тобі кожен день зустрічати з захопленням і азартом, щоб пізніше, проводжаючи його, ти завжди був задоволений тим, як провів його і як проходить твоє життя!

***

З Днем народження! Сьогодні нам випала честь привітати, піднести подарунки та теплі побажання нашому доброму знайомому – красивого, сильного чоловіка, справжнього богатиря і мудреця! Ми бажаємо вам жити довго і щасливо, а крім того, завжди мати вдосталь сил для виконання заповітних бажань!

***

Чоловіки зараз «здають позиції в світі. Стільки жінок в політиці, в керівництві... Але це все не так важливо, головне – внутрішньо залишатися чоловіком, хоч і на кухні, готуючи вечерю для коханої. Мужність, вона не в зовнішньому! Бажаємо справжньої мужності.

***

Дорогий наш чоловік в самому розквіті сил! Ти реалізував всі свої мрії і досяг неймовірних висот, при цьому примудрившись зберегти голову на плечах, простоту і почуття такту. Хіба можна цього не радіти? Від усієї душі — з Днем Народження!

***

Вітаємо тебе з Днем народження! Будь завжди в тонусі, енергійним, успішним і позитивним. Нехай усім добрим починанням горить лише зелене світло і дорога до щастя буде без пробок. Нехай улюблена жінка завжди буде поруч і надихає тебе на виконання самих сміливих цілей і завдань.

***

День, коли ти народився - це справжнє свято! Адже тоді в світ прийшов ще один хороший чоловік, що приносить користь і радість оточуючим. Нехай же світ відплатить тобі таким же добром і зробить тебе найщасливішим на світі! З Днем народження і всього найкращого!

***

Честь і гідність, ось що вирізняє справжнього чоловіка з буденної пихатої натовпу. У Ваш день народження я хочу сказати Вам про те, що справжній чоловік в моїх очах — це саме Ви. Вас можна ставити в приклад дітям, які риси Вашого характеру прищеплювати підліткам, на Вас можна рівнятися оточуючим. Так нехай же це свято у Вас буде чудовий настрій, а доля буде Вас балувати і прибере з життя всі неприємності і біди.

***

Одного разу цей день подарував нам благородного і надійного людини! Бажаємо, щоб був повний енергії, новини отримував тільки приємні, серце любило, а друзі допомагали.

***

Сильного, сміливого, порядній і привабливому чоловікові присвячуються ці побажання! Будь щасливчиком у всіх справах. Хай фортуна не покидає тебе ні на мить. Будь красенем, не тільки зовні, але і у вчинках. І нехай до тебе прийде фінансова стабільність і залишиться з тобою назавжди! З днем народження!

***

Вітаю з днем народження і бажаю тобі у житті високих температур. Нехай в душі вирують пристрасті, в серці палає вогонь любові, нехай все горить в твоїх руках і нехай емоції завжди показують найвищий градус. Сил тобі і здоров'я міцного, щоб легко і з задоволенням витримувати такий накал пристрастей.

***

Вольовий, дисциплінований, відповідальний, старанний, стриманий, порядний, чуйний, надійний, зацікавлений! Одним словом, справжній чоловік! Ми дуже цінуємо твої людські якості! Дуже пишаємося тим, що знайомі з тобою! З такими якостями ти все зможеш і всього досягнеш! Так нехай твоє життя завжди буде сповнене радісних подій і яскравих емоцій! Нехай тебе завжди оточують тільки гідні справжні люди! І нехай все у тебе виходить! А якщо раптом що - ми поруч! Хочемо побажати вам здоров'я, перемог і бути завжди на висоті! Спасибі тобі за те, що з кожним днем ти робиш наше життя дивовижніше, яскравіше і цікавіше! Це велике щастя — мати в своєму оточенні такого мужнього, доброго, веселого, чуйного, сильного, розумного, спокійного Чоловіка! З Днем Народження, справжній чоловік!

***

Наш найкращий чоловік, з Днем Народження!!! Нарешті ти народився і тепер можна привітати тебе з одним з найкращих свят! Ти сильний, сміливий, сильний, розумний і привабливий хлопець у самому розквіті років, нехай все у тебе складається і все виходить! Ура!

***

Обирай важкий шлях на якому зустрінеш менше супротивників. Адже здобувши перемогу, ти відчуєш величезне задоволення, залишивши позаду таких самих сміливих і гідних суперників, які поступилися тобі! Будь завжди трохи працелюбнішими, наполегливіше, веселіше і розумніший за інших! Нехай тобі допомагає господь і сім'я! З Днем Народження!

***

Сьогодні я вітаю з Днем народження доброго і розумного, талановитого і чуйного, уважного і щирого, рішучого і веселого чоловіка, суспільство якого для мене дуже цінно завжди, але сьогодні – особливо! Я бажаю тобі довгих років щасливого, заможного життя, нехай кожна мить буде повна доброго сенсу, приносить тобі радість і посмішку! Бажаю успіхів і результатів у роботі, удачі та фінансової незалежності, Ти ж знаєш, що не тільки в день народження, але і в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця, і дуже щиро всього самого прекрасного і життєрадісного!!! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень! Необмежених можливостей, здоров'я, сімейного благополуччя і щастя!

***

Дорогий іменинник! В день твого народження від усього серця бажаємо, Щоб зелений "мерседес" твого життя легко і щасливо віз тебе по життю, долаючи всі перешкоди і труднощі, щоб дорога йшла по квітучому саду і щоб поруч були всі ті, у кому ти потребуєш. За твоє благополуччя і успіх!

***

З черговим прожитим роком і новим майбутнім! Продовжуй заряджати своєю енергією і вчинками всіх навколо, радуй новими успіхами, дивуй щедрістю і чуйністю і залишайся такою ж прекрасною формі як сьогодні! З Днем Народження!

***

Вітаю з цим чудовим днем і подією, коли ти з'явився на світ. Бажаю божественного щастя та здійснення мрій, хай цілі досягаються, а люди навколо — захоплюються. Залишайся таким же мужнім і неперевершеним, і нехай у всьому, щохвилини, супроводжує удача!

***

Дорогою чоловік! Вітаю тебе з Днем народження! Від усієї душі бажаю, щоб кожен новий день твого життя був наповнений оптимізмом, цікавими творчими ідеями і радісними зустрічами з друзями і близькими тобі по духу людьми. Побажаю тобі міцного здоров'я, сімейного щастя, гарного настрою. Нехай ранковий світанок зустрічає тебе яскравими фарбами. Даруй посмішки людям, і вони з готовністю відповідатимуть тобі взаємністю! Зі святом тебе! Нехай приносить тобі доля тільки найяскравіші дні, які в корені змінять твоє життя! Так що щастя тобі як можна більше і везіння!

***

Джерело: happyb.com.ua

Коментарі